Ouderwetse gezelligheid

Ofyr

De meesten hebben het wel eens gezien in een film, gezellig rondom het haardvuur zitten om verhalen te vertellen. Ondertussen wordt er heerlijk eten bereid en een drankje gedronken, wil je deze gezelligheid bij jou in de tuin met je familie en vrienden ook? Met een Ofyr vuurschaal kun je hiervan genieten, een schitterend model waar je niet alleen rond kunt zitten, maar ook de lekkerste maaltijden op kunt bereiden. Gezelliger en lekkerder kan het niet worden met je vrienden.

Perfect in je tuin

Wanneer je een bbq zoekt die naast perfect eten bereiden, ook echt uitstraling moet hebben dan is de Ofyr daar geschikt voor. De brede rand van de vuurschaal, kun je perfect je groente, vlees of vis op bakken, met het rooster grill je boven het vuur je eten. Het design is prachtig, en zeer functioneel om op meerdere fronten van te genieten. Een spiesenset zorgt ervoor dat je de lekkerste vleesspiezen kunt maken, veelzijdiger dan deze vuurkorf is niet mogelijk in je tuin. Maar gelukkig is dit niet het enige waarvan je profiteert. 

Ofyr

Genieten bij het vuur

Nadat iedereen lekker gegeten heeft, kun je met zijn allen om de Ofyr heen zitten en genieten van de warmte en de sfeer. Een drankje erbij en de verhalen komen al snel boven tafel, om te genieten met elkaar. De sokkel van de vuurschaal kun je gewenst zomer en winter buiten laten staan, hoe ouder de sokkel wordt hoe mooier deze ook van kleur wordt. De roestige kleur wordt jaar na jaar meer, om nog meer te genieten van het prachtige ontwerp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.